MMM...Geraardsbergen

MMM...Geraardsbergen 

4 of 5 uiteenlopende activiteiten met de nodige variatie (actief, rustig, doen, beleven,...) maar met allemaal 1 ding gemeenschappelijk. Genieten!
Genieten van... lekkere proevertjes, een vleugje historische kennis, een mega kookworkshop met collega's of genieten van de fantastische Denderstreek, streekbieren en leuke teambuildingsspelletjes. Dat kan allemaal tijdens ons MMM... Geraardsbergen concept. 

dagformule

 50 - 200 p.

Outdoor & indoor

Op aanvraag

Op aanvraag

Contacteer ons voor meer info en een prijsofferte op maat

 info@mv-sportevents.be

MMM...Geraardsbergen 

Wie denkt aan Geraardsbergen denkt aan Mattentaarten, Manneke Pis en de Muur. Deze 3 Ms zijn dan ook de basis van een prachtige gegidste stadswandeling met ruimte voor de nodige proeverij van lokale producten. Zo ontdekken we de historiek en de gastronomie van deze prachtige stad. Voor deze actviteit vertrekken we vanuit onze startlocatie met de bus naar hartje Geraardsbergen.

Geraardsbergen by bike 

Begeleid door enthousiaste monitoren ontdekken we met de groep de mooiste plekjes in en rond Geraardsbergen. We zorgen voor een ontspannen rit met verschillende authentieke stops, telkens voorzien van een woordje uitleg. Uiteraard kan een tussenstop in centrum Geraardsbergen niet ontbreken... hier voorzien we een lekker en erkend tussendoortje.

Wat zou dit kunnen zijn?

Workshop mattentaarten bakken 

In ons kookatelier kunnen jullie genieten van een workshop rond de Geraardsbergse mattentaart. Naast een geschiedkundige uitleg rond deze goudgele lekkernij, laten wij jullie zelf mattentaarten maken. De gebakjes worden ter plaatse afgebakken en krijgen jullie na de workshop mee naar huis. Tijdens deze workshop ligt de nadruk op een actieve en interactieve beleving van het mattentaarten maken. De deelnemers zullen de handen/buikjes dus meer dan vol hebben. 

Funny biertasting

Wist je dat Geraardsbergen 3 locale bieren heeft? Tijdens deze biertasting krijgen jullie de kans om t Giesbaargs Muurken, de Abbatoir Viane en t Kasseike te degusteren. Wij zouden M&V Sportevents niet zijn mochten we deze tasting niet aanvullen met een gezonde dosis fun. Aanvullend op de proeverij zullen heel wat mini-games de collegas dichter bij elkaar brengen.