Schoolsportdagen

LET'S SPORT!

PIRATENJACHT - KLEUTERS


Interactieve piratenjacht. Een leuk en uitdagend bewegingslandschap waar kleuters kunnen klimmen, klauteren, experimenteren en allerlei vaardigheden en bewegingen kunnen ervaren.

M&V Funsportdag - LAGER ONDERWIJS


Coronaproof concept voor lagere schoolkinderen. Dit kan op de terreinen van de school zelf of op één van onze locaties.

POLLARE ADVENTURE MIX


Aan de Brug van Pollare (Ninove) wachten we jou vol ongeduld op!
Samen met onze enthousiaste monitoren bezorgen we jou en de leerlingen een onvergetelijke dag! 

OP LOCATIE


U wilt zich niet verplaatsen? Geen probleem. Wij komen ter plaatse en bekijken alle mogelijkheden van de locatie. De activiteiten worden begeleid door gediplomeerde lesgevers!

NINOVE


Op onze vaste locatie in Ninove hebben we tal van troeven

LIEDEKERKE


Op onze vaste locatie in Liedekerke hebben we tal van troeven:

Een grote sporthal die we in 2 delen kunnen splitsen, een gevechtszaal, een polyvalente zaal, een groot kunstgrasveld en het Stedelijk Zwembad ligt vlak naast de sporthal!

GERAARDSBERGEN


Op onze vaste locatie in Geraardsbergen hebben we tal van troeven: 2 grote sporthallen, een gevechtszaal, een polyvalente zaal, een turnzaal, een danszaal! Achter de sporthal kunnen we ons uitleven met een grote kickbiketocht! Een grasveld is voorzien voor de echte teambuildingsactiviteiten!

ZOTTEGEM


Op onze vaste locatie in Zottegem hebben we tal van troeven: een grote sporthal, een gevechtszaal, een polyvalente zaal, een bassbalveld voor polyvalente sporten, een groot stadspark, Stedelijk Zwembad, kunstgrasveld en atletiekpiste!