Algemeen

Algemene info

Op zoek naar een uitdagende teambuilding ?

 

M&V Sportevents heeft alle troeven in handen om uw teambuilding tot een succes te maken!

 

Bij teambuilding wordt de nadruk gelegd op het bevorderen van :

  • een goede groepssfeer
  • onderlinge communicatie
  • leren samenwerken
  • elkaar vertrouwen

 

Hiervoor hebben wij aangepaste activiteiten in ons aanbod.

De deelnemers zijn op een sportieve manier bezig tijdens het uitvoeren van avontuurlijke, speelse of soms ludieke proeven. Ze moeten de verschillende proeven afleggen in teamverband. Elkaar motiveren, helpen waar nodig en het nodige enthousiasme zijn prioritair om dit te doen slagen.


Wij beschikken over verschillende formules, gaande van activiteiten voor jong of oud, sportief of minder sportief. Ons hoofddoel is een hechte groep smeden en dat doen we met een aangepast programma op ieders maat.

Zo hebben we voor (sport)verenigingen en clubs speciale aanbiedingen die ideaal zijn om een competitiejaar aan te vangen of af te sluiten.

 

Ook voor bedrijven of vriendengroepen kunnen we een leuke, spannende en sportieve teambuilding aanbieden, al dan niet met slaapmogelijkheden en culinaire omkadering.


Als evenementenbureau staat M&V Sportevents garant voor de organisatie van uw totaalevenement. Naast het sportieve gedeelte van uw bedrijfsevenement verzorgen wij immers ook het extra sportieve deel. Een teambuilding voor uw personeel met sportieve uitdaging gekoppeld aan culinaire kwaliteit.

Kiest u voor een teambuilding “pur sang” dan kunnen wij zowel uw ontbijt (van een lekkere kop koffie tot een uitgebreid ontbijtbuffet), uw lunch (een gezellige picknick, een verzorgde snack,…) als uw diner (barbecue, koud en/of warm buffet, à la carte,…) verzorgen. Kortom, alles kan!


Wij beschikken over verschillende formules, gaande van activiteiten voor jong of oud tot sportief of minder sportief. Het maakt voor ons niet zozeer uit wie er aan teambuilding wil doen, maar wel waarom. Ons hoofddoel is een hechte groep smeden en dat doen we met een aangepast programma op ieders maat en met de nodige portie FUN.

Wie aan teambuilding doet (eender wie) legt de nadruk op het bereiken van belangrijke doelen zoals: oplossen van conflicten, elkaar beter leren kennen, grenzen verleggen, respect voor de mens en natuur, inzicht en zoveel meer.


Contacteer ons voor meer info en een prijsofferte op maat via info@mv-sportevents.be