Teambuilding

TEAMBUILDING

JOUW TEAMBUILDING OP MAAT

Ben je op zoek naar iets totaal anders of een combinatie van de mogelijkheden? Wij kunnen jou zeker en vast helpen met de ideale teambuilding!

Contacteer ons vandaag nog.  Bij M&V Sportevents kan je rekenen op:

  • Elke teambuilding op maat!
  • Enthousiaste monitoren die jouw team tot het uitersten doen gaan!
  • Een ruim gamma voor voor zowel indoor als outdoor.
  • Een volledige uitwerking met hospitality, catering, locatie, volledige omkadering,..
  • In samenspraak met de klant gaan we op zoek naar de perfecte locatie of organiseren we de teambuilding bij jou op het bedrijf.

MATTENTAARTENWORKSHOP


In ons kookatelier kunnen jullie genieten van een workshop rond de Geraardsbergse mattentaart. Naast een geschiedkundige uitleg rond deze goudgele lekkernij, laten wij jullie zelf mattentaarten maken. De gebakjes worden ter plaatse afgebakken en krijgen jullie na de workshop mee naar huis. Tijdens deze workshop ligt de nadruk op een interactieve beleving van het mattentaarten maken. De deelnemers zullen de handen en buikjes dus meer dan vol hebben.

EXPEDITIE ROBINSON


Tijdens de Robinsonproeven strijden verschillende teams tegen elkaar. Het Expeditie Robinson-concept bestaat uit verschillende beproevingen met vuur, water, aarde, zand, kokosnoten, evenwicht… waarin concentratie, lichaamsbeheersing, sportiviteit en tactiek heel belangrijk zijn. Daag jezelf, je collega's, je vrienden of familie uit tijdens deze supertoffe ervaring!

TIEN OP TEAM


Teambuilding pur sang! Een evenwichtige combinatie van doen en denken waarbij het accent ligt op samenwerking en communicatie.

HIGHLANDGAMES


Een fascinerende teambuildingsactiviteit! Ga samen met uw team de uitdaging aan om de Schotse Highlandgames tot een goed einde te brengen.

FUNNY MINUTE GAMES


Wie is de grootste teamspeler binnen je personeelsleden?

Daag je collega's of personeel uit met de meest leuke, hilarische en originele spelletjes bij jou ter plaatse op kantoor!

MMM... Geraardsbergen


De 3 M'en van Geraardsbergen vormen de basis van een dag vol lekkers in combinatie met een vleugje cultuur en de nodige activiteit... 

PADEL & FUN


Padel is in! En hoe!

Onze samenwerking met Padelclub Idegem zorgt voor de perfecte teambuilding! Met 6 padelterreinen, 2 petanqueterreinen, 45 parkeerplaatsen en een groot polyvalent grasveld beschikken we hier over de ideale uitvalsbasis voor een teambuilding in het hart van de natuur!

SPEL ZONDER GRENZEN


Beleef samen met jouw team eindeloos veel plezier in tal van leuke activiteiten. Teamspirit en behendigheid zijn hierbij belangrijke troeven!

KRAAK DE CODE

Denk- en doeproeven die stressbestendigheid en focus vereisen! Verzamel sleutels en probeer tijdens de finale de kluis te kraken. 


BEACH TROPHY


Ben je op zoek naar een vleugje avontuur, hou je van het strand en de zee? Ontdek dan onze schitterende strandactiviteiten en ga de uitdaging aan!

REFERENTIES

logo idewe
sweco-black-office_11
FedPol
Bosh
aa gent ladies
Fluvius
Schermafbeelding 2019-10-14 om 13.05.39
landbouw
FOD
Narafi
refresco
mandel
Provincie
middenschool
Riemst
herne
Sk Oudegem
asz logo
SV-Zulte-Waregem-Logo
Deftinge
meldert
dikkelvenne
ksv diksmuide
munkzwalm
oudenhove
eeg
bloedserieus leuven
sbb
Colruyt-Group-Logo