Paintball

Paintball!! Een populair concept bij M&V Sportevents. Het is spannend en uitdagend om te doen. Bij M&V Sportevents spelen we paintball met onze light guns of pro guns! Dit kan gespeeld worden vanaf 8 jaar en is dus zeer toegankelijk! Naast het standaard format zijn er nog vele andere spelmogelijkheden!

Deze paintball materialen zijn speciaal afgestemd op het gebruik voor kinderen vanaf 9 jaar. Het is mogelijk om diverse spelvarianten te spelen waardoor het ideaal ingezet kan worden op kinderfeestjes en zelfs voor volwassenen!


Er wordt gespeeld met speciale biologisch afbreekbare verfballetjes (makkelijk uit te wassen uit kledij), een beschermmasker en uiteraard een geweer.


Helemaal nieuw in het paintball? Paintball light is de perfecte instap en dus heel toegankelijk! Interesse om het te spelen? Dat kan bij ons!

2 UUR

10 - 200 p.

Outdoor

Vanaf €30/p

Op aanvraag

Contacteer ons voor meer info en een prijsofferte op maat

 info@mv-sportevents.be

Beveiliging


Beschermende maskers zorgen voor de nodige veiligheid.

Hit the target!


Onze biologisch afbreekbare kogels zorgen ervoor dat er geen afval is! 

Shoot!


Door een pompbeweging wordt de veer op spanning gebracht en het paintballetje op zijn plek gelegd. Deze single shot beweging zorgt voor controle in het spel, maar wel voor voldoende actie en snelheid!

Hide!


Uiteraard kunnen we dit best in een bos spelen. Maar wij kunnen ook voor de nodige beschutting zorgen. Verstop je dus achter 1 van onze opblaasbare obstakels of vaste constructies.