Teambuilding

LET'S SPORT!

Bekijk hier onze verschillende formules

Als evenementenbureau staat M&V Sportevents garant voor de organisatie van uw totaalevenement. Naast het sportieve gedeelte van uw bedrijfsevenement verzorgen wij immers ook het extra sportieve deel. Een sportdag voor uw personeel met sportieve uitdaging gekoppeld aan culinaire kwaliteit.

Kiest u voor een sportdag “pur sang” dan kunnen wij zowel uw ontbijt (van een lekkere kop koffie tot een uitgebreid ontbijtbuffet), uw lunch (een gezellige picknick, een verzorgde snack,…) als uw diner (barbecue, koud en/of warm buffet, à la carte,…) verzorgen. Kortom, alles kan!


Wij beschikken over verschillende formules, gaande van activiteiten voor jong of oud tot sportief of minder sportief. Het maakt voor ons niet zozeer uit wie er aan teambuilding wil doen, maar wel waarom. Ons hoofddoel is een hechte groep smeden en dat doen we met een aangepast programma op ieders maat en met de nodige portie FUN.

Wie aan teambuilding doet (eender wie) legt de nadruk op het bereiken van belangrijke doelen zoals: oplossen van conflicten, elkaar beter leren kennen, grenzen verleggen, respect voor de mens en natuur, inzicht en zoveel meer.


REFERENTIES