Hot Sport Jako Cup 2020

Hot Sport Jako Cup 2020

Het meest exclusieve boarding voetbaltornooi van Vlaanderen!

WELKOM

Beste voetbalfan,


We hopen dat u en uw familie gezond zijn en dat het goed met u gaat, ondanks de situatie waarin we zitten. Het zijn onzekere tijden. Telkens wanneer er een klein beetje hoop in zicht is, worden we met de voeten terug op de grond gezet. Als mede-organisator van grootschalige evenementen kunnen wij ons voorstellen hoe de coronacrisis voor ieder van ons moet zijn.


Onze sector zit namelijk in de hoek waar bijzonder harde klappen vallen. Daarom hebben wij vanaf dag 1, waarschijnlijk net zoals jijzelf, de ontwikkelingen nauw gevolgd en hebben we onderzocht hoe en in welke vorm ons event  zou kunnen doorgaan. Slapeloze nachten, meerdere scenario’s, en zoveel meer maakten hier deel van uit.


Wat voor ons centraal stond in die plannen was het vermogen om niet alleen een veilig, maar ook een succesvol evenement te organiseren. Het advies van het Vlaamse COVID Event Risk Model, de huidige anderhalve meter regel, de horeca regels en het feit dat het sterk wordt afgeraden om in groot gezelschap samen te komen en zoveel mogelijk thuis te blijven, maken het echter een heel complex verhaal.


Op basis hiervan is het voor ons in toenemende mate duidelijk geworden dat een editie van de Hot Sport Jako Cup 2020 niet haalbaar is. Daarom moeten wij met pijn in mijn hart mededelen dat deze editie niet zal doorgaan.

Een moeilijke en pijnlijke beslissing, maar een noodzakelijke en de beste voor alle betrokkenen. Wij kunnen momenteel niet garanderen dat wij een waardevol evenement kunnen bieden naar de kwaliteitsstandaard die verwacht wordt van iedereen die betrokken is bij dit event en die wij van onszelf verlangen.

Waar we een aantal maanden geleden nog hoopten dat het dit jaar nog ‘goed’ zou komen, is de realiteit bij ieder van ons binnengedrongen en weten we dat 2020 een ontzettend moeilijk jaar is geworden. En het jaar is nog niet eens voorbij.


We vertrouwen op de weerbaarheid en flexibiliteit van de sector en hopen dan ook van harte dat, wanneer het mag en kan, er weer prachtige evenementen worden opgetuigd! We bekijken alvast de mogelijkheid voor een zomereditie 2021 om het gemis niet al te groot te maken. 

Alvast bedankt voor uw begrip.


Vriendelijke en sportieve groet, 

Vincent

Michael

M&V Sportevents

Organisatie Hot Sport Jako Cup