Winterbar

Winterbar 2018

De gezelligste winterbar van Geraardsbergen!

Weet je niet wat gedaan tijdens de kerstvakantie? Ben je de koude en donkere winterdagen beu? Rep je dan naar de Macron Cup in Geraardsbergen! Daar kun je je tussen 22 december en 2 januari onderdompelen in de unieke sfeer van één van de grootste indoor jeugdvoetbaltornooien in Vlaanderen.

 

Tijdens het ganse tornooi kun je proeven van heerlijke versgemaakte pasta, hotdogs, een streekbier, een warm drankje,... en dit in de winterbar, ondergebracht in een super knusse après-ski hut. De winterbar is elke dag geopend tussen 09u en 23u!

Gesloten op: 24/12, 25/12, 31/12, 01/01

GOOD TO KNOW:

 

Op vrijdag 04 januari organiseren we er bovendien een Sports Meet-up. En als kers op de taart organiseren we op zaterdag 05 januari een algemene sportquiz! Meer info hieronder.

 

In zo’n unieke setting waan je je enkele uurtjes op een andere planeet!

 

Side Events

 

SPORTS AFTERWORK 03/01/2018

 

Op donderdag 03 januari maken we onze winterbar leeg en verwelkomen we jullie graag tijdens onze afterwork! Een gezellig samenzijn onder collega's met daaraan gekoppeld een leuk tafeltennistornooi!

 

SPORTS MEET-UP 04/01/2018

 

Op vrijdag 04 januari verwelkomen we Sven Nys in onze winterbar! Hij komt praten over sport en ondernemen. Nadien kan u op de foto met Sven en nog wat vragen stellen. Dit wil je niet missen!

ALGEMENE SPORTQUIZ 05/01/2018

 

Op zaterdag 05 januari sluiten we onze winterbar met een leuke en gezellige sportquiz! Schraap al je kennis bij elkaar, stel je team goed samen en word het beste quizteam van de streek!

THANKS TO OUR PARTNERS