Wie zijn wij?

WHO ARE WE?

M&V staat simpelweg voor Michaël en Vincent. Wij zijn twee jonge gasten die elk in het bezit zijn van het diploma bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie met de optie fitness en wedstrijdsport. Tijdens onze opleiding werd al snel duidelijk dat we de microbe voor het organiseren van evenementen in ons bloed hebben: Michaël organiseerde op eigen houtje een zaalvoetbaltornooi te Ninove en Vincent organiseerde met de steun van enkele medestudenten een succesvolle duathlon in Geraardsbergen.

 

Dat wij twee nu net samenwerken is geen toeval. We hebben beiden hetzelfde doel voor ogen: jongeren en volwassenen aan het sporten brengen. Daarom hebben we eind 2012 de organisatie van het voetbalkersttornooi te Pollare op ons genomen. In de paasvakantie van 2013 organiseerden wij onze eerste paasstage. Ook deze ging door op het kunstgrasveld in Pollare.

Intussen organiseerden we ook de Jartazi Cup, een boardingtornooi voor jonge voetballers, in 2013, 2014, 2015 en 2016!

 

In juni 2014 zonden wij de WK-wedstrijden van de Rode Duivels live op groot scherm uit op de markt van Geraardsbergen. In juni 2016 deden we hetzelfde voor de EK-wedstrijden.

 

M&V Sportevents is daarom intussen uitgegroeid tot een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van sportevenementen.

Wij verzorgen bovendien tal van schoolsportdagen, teambuildings voor bedrijven, schoolpersoneel, verhuur van sportmateriaal, privézwemlessen en boardingverhuur.

 

Onze missie

 

We organiseren toegankelijke sportevenementen voor jong en oud in het zuiden van Oost-Vlaanderen, zowel in eigen beheer als voor bedrijven en scholen.

Dit zijn tornooien, stages, opleidingen, teambuildings en sportdagen, met een specialisatie in voetbal.

 

Onze visie

 

We willen in de komende jaren uitgroeien tot een belangrijke speler in de sportevenementenwereld van de provincie Oost-Vlaanderen en ons aanbod, dat momenteel vooral slaat op voetbalevenementen, uitbreiden met andere sporten.

 

 

Professionalisme

 

In al onze projecten willen we steeds kwalitatieve diensten aanbieden en aanzien worden als deskundigen in ons vakgebied.

 

Dynamisme

 

Doortastend en energiek pakken we de problemen aan. In ons aanbod willen we steeds vernieuwing brengen.

 

Flexibiliteit

 

We zijn uitermate wendbaar en bieden onze klanten een unieke oplossing op maat aan.

 

Plezier

 

We willen onze klanten en medewerkers een onvergetelijk en feestelijk moment bezorgen, waar plezier maken, lachen en vieren centraal staan.