Wie zijn wij?

M&V staat simpelweg voor Michaël en Vincent. Twee twintigers met een passie voor sport en events Tijdens onze opleiding werd al snel duidelijk dat we de microbe voor het organiseren van evenementen in ons bloed hebben.

 

Dat wij twee nu net samenwerken is geen toeval. We hebben beiden hetzelfde doel voor ogen: jongeren en volwassenen aan het sporten brengen.

M&V Sportevents is intussen uitgegroeid tot een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van sportevenementen.

Wij verzorgen bovendien tal van schoolsportdagen, teambuildings voor bedrijven, schoolpersoneel, verhuur van sportmateriaal en voetbalboardings, privézwemlessen en het ondersteunen van externe events.

 

Onze missie

 

We organiseren toegankelijke sportevenementen voor jong en oud in het zuiden van Oost-Vlaanderen, zowel in eigen beheer als voor bedrijven en scholen.

Dit zijn tornooien, stages, opleidingen, teambuildings en sportdagen, met een specialisatie in voetbal.

 

Onze visie

 

We willen in de komende jaren uitgroeien tot een belangrijke speler in de sportevenementenwereld van de provincie Oost-Vlaanderen en ons aanbod, dat momenteel vooral slaat op voetbalevenementen, uitbreiden met andere sporten.

 

WHO ARE WE?

Vincent Deleenheer

Project Manager

 

"The only way to do great work, is to love what you do!"

OUR TEAM

Matthias De Buyser

Project Manager - Speaker

 

"Klein of groot maakt niet uit, winnaars zijn het allemaal"

Jens De Roeck

Project Manager Balls Of Glory