Macron Cup

Macron Cup 2018

Het meest exclusieve boarding voetbaltornooi van Vlaanderen!

Van zaterdag 22 december 2018 tot en met Woensdag 02 januari 2019 vindt in sporthal de Veldmuis te Geraardsbergen de tweede editie van de Macron Cup plaats. De opvolger van de Jartazi Cup. Dit indoor voetbaltornooi is intussen uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort voor de voetballende jeugd in Vlaanderen.

 

Heb je nog vragen?

Contacteer ons op macroncup@mv-sportevents.be

Tijdens deze editie nemen maar liefst 154 ploegen deel. Net zoals de voorbije vier jaar zijn er per leeftijdscategorie 3 reeksen: een regionaal, provinciaal en nationaal tornooi. Ook is er net zoals de vorige edities een meisjestornooi.

De professionele sfeerverlichting, tifo’s, live commentaar bij elke wedstrijd en aangepaste muziek ontbreken ook dit jaar niet!

GOOD TO KNOW:

 

Bekijk hier het speelschema:

Speelschema 2018

 

Bekijk hier de tornooiregels:

Tornooiregels 2018

 

Check hier onze aftermovie:

Aftermovie 2017

 

De foto's van de vorige editie vind je hier:

Foto's editie 2017

 

INFO

 

Ik wil me inschrijven voor de Macron Cup maar ontbreek nog wat info. Hier kan je het alvast terugvinden!

Wie kan er meedoen?

 

Enkel en alleen clubs die aangesloten zijn bij de KBVB kunnen zich inschrijven voor dit tornooi.

Hoe inschrijven?

 

Inschrijven doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen vanaf 01 november 2018 om 10u. Vul alle velden correct in! Nadien krijg je een bevestingsmail van ons. Inderdaad, zo simpel is het!

Inschrijvingsgeld?

 

Het inschrijvingsgeld bedraagt €25 per ploeg. In je bevestigingsmail krijg je alle info om dit bedrag per ploeg over te schrijven.

THANKS TO OUR PARTNERS

 

WHAT PEOPLE SAY

 

"Bedankt aan M&V Sportevents voor dez onvergetelijke dag op jullie tornooi. We komen zeker en vast terug! SUPER ORGANISATIE!"

 

"Pluim op de hoed voor de organisatie van de Macron Cup dd 30 december. Het was een tof en aangenaam voetbaltornooi met mooi voetbal en veel humor van de presentatoren! 👍 van een supporter van KVK Westhoek!"

 

"Bon réveillon en gelukkig nieuwjaar de la part de Rosy, Eden et toute la bande des U9 du RFC Tournai."

 

"Bedankt voor jullie super mega fijn tornooi, zowel de kids als trainers en ouders hebben ervan genoten, nooit gezien, het was mega super !!!"

 

"Fantastische organisatie onze U7 van KVV Zelzate hebben zich super geamuseerd, komen volgend jaar zeker terug!"

 

"Super in elkaar gestoken voor kids sportieve groetjes ksv Roeselare u 11"

 

"Fantastisch en goed georganiseerd tornooi,komen volgend jaar zeker terug,groetjes van onze kvk ninove u9 en u12 spelers die hun geweldig geamuseerd hebben en gelachen hebben met de leuke speakerman"