Macron Cup

Macron Cup 2018

Het meest exclusieve boarding voetbaltornooi van Vlaanderen!

Van zaterdag 23 december 2017 tot en met vrijdag 05 januari 2018 vond in sporthal de Veldmuis te Geraardsbergen de eerste editie van de Macron Cup plaats. De opvolger van de Jartazi Cup. Dit indoor voetbaltornooi is intussen uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort voor de voetballende jeugd in Vlaanderen.

Tijdens deze editie namen maar liefst 133 ploegen deel. Net zoals de voorbije vier jaar zijn er per leeftijdscategorie 3 reeksen: een regionaal, provinciaal en nationaal tornooi. Ook was er net zoals de vorige editie een meisjestornooi.

De professionele sfeerverlichting, tifo’s, live commentaar bij elke wedstrijd en aangepaste muziek ontbraken ook dit jaar niet!

GOOD TO KNOW:

 

Check hier onze aftermovie:

Aftermovie 2017

 

De Foto's van deze editie vind je hier:

Foto's editie 2017

 

INFO

 

Ik wil me inschrijven voor de Macron Cup maar ontbreek nog wat info. Hier kan je het alvast terugvinden!

Wie kan er meedoen?

 

Enkel en alleen clubs die aangesloten zijn bij de KBVB kunnen zich inschrijven voor dit tornooi.

Hoe inschrijven?

 

Inschrijven doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen. Vul alle velden correct in! Nadien krijg je een bevestingsmail van ons. Inderdaad, zo simpel is het!

Is het tornooi gratis?

 

Uiteraard is dit tornooi gratis! Wel vragen we om bij je inschrijving €20 over te schrijven. Bij aankomst op het tornooi krijg je het inschrijvingsgeld terug in drankjetons!

WHAT PEOPLE SAY

 

"Fantastische organisatie onze U7 van KVV Zelzate hebben zich super geamuseerd, komen volgend jaar zeker terug!"

 

"Super in elkaar gestoken voor kids sportieve groetjes ksv Roeselare u 11"

 

"Fantastisch en goed georganiseerd tornooi,komen volgend jaar zeker terug,groetjes van onze kvk ninove u9 en u12 spelers die hun geweldig geamuseerd hebben en gelachen hebben met de leuke speakerman"