Macron Cup

Macron Cup 2017

Het meest exclusieve boarding voetbaltornooi van Vlaanderen!

Van zaterdag 23 december 2017 tot en met vrijdag 05 januari 2018 vindt in sporthal de Veldmuis te Geraardsbergen de eerste editie van de Macron Cup plaats. De opvolger van de Jartazi Cup. Dit indoor voetbaltornooi is intussen uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort voor de voetballende jeugd in Vlaanderen.

Tijdens deze editie nemen maar liefst 133 ploegen deel. Net zoals de voorbije vier jaar zijn er per leeftijdscategorie 3 reeksen: een regionaal, provinciaal en nationaal tornooi. Ook is er net zoals de vorige editie een meisjestornooi.

De professionele sfeerverlichting, tifo’s, live commentaar bij elke wedstrijd en aangepaste muziek maken dit event tot een waar voetbalspektakel.

GOOD TO KNOW:

 

Het wedstrijdblad vind je hier:

Wedstrijdblad 2017

 

Het tornooireglement vind je hier: Tornooireglement 2017

 

De speelschema's vind je hier:

Speelschema's 2017

INFO

 

Ik wil me inschrijven voor de Macron Cup maar ontbreek nog wat info. Hier kan je het alvast terugvinden!

Lees hier het persbericht naar aanleiding van onze nieuwe naamsponsor

WHAT PEOPLE SAY

 

"Super in elkaar gestoken voor kids sportieve groetjes ksv Roeselare u 11"

 

"Fantastisch en goed georganiseerd tornooi,komen volgend jaar zeker terug,groetjes van onze kvk ninove u9 en u12 spelers die hun geweldig geamuseerd hebben en gelachen hebben met de leuke speakerman"

Wie kan er meedoen?

 

Enkel en alleen clubs die aangesloten zijn bij de KBVB kunnen zich inschrijven voor dit tornooi.

Hoe inschrijven?

 

Inschrijven doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen. Vul alle velden correct in! Nadien krijg je een bevestingsmail van ons. Inderdaad, zo simpel is het!

Is het tornooi gratis?

 

Uiteraard is dit tornooi gratis! Wel vragen we om bij je inschrijving €20 over te schrijven. Bij aankomst op het tornooi krijg je het inschrijvingsgeld terug in drankjetons!

THANKS TO OUR PARTNERS