Augustus 2019

M&V Summer Ending

Augustus 2019

26/08 - 30/08


Wanneer? Van 26 tem 30 augustus 2019

Wat?

Een topzomervakantie afsluiten doe je het best met ons Adventurekamp. Deze week dagen we de kids uit om hun beste avonturiersbeentje voor te zetten. Gegarandeerd beleven ze tijdens deze activiteiten megaveel fun!

Waar?

Karmelieten (Sint-Jozefsinstittuut) Geraardsbergen.

Grote grasvelden, voetbalterreinen,  sporthal, cafetaria,  sportterreinen en een gigantische tuin! Het openluchtzwembad en atletiekpiste zijn op  wandelafstand!

Thema: Adventure


We bieden de kids de kans om de avonturier in zichzelf te ontdekken. Sjorren, vlotten bouwen, bomen beklimmen, kajakken, touwenparcours, orientatielopen, survival technieken,... en nog zoveel meer.

Vanzelfsprekend komen er ook een heleboel andere sporten aan bod zoals zwemmen, balsporten, teambuilding, boogschieten, inlineskaten, kickbiken,...

Ervaren lesgevers (bachelors LO - bachelors lager) zorgen voor een optimale begeleiding waarbij elk kind belangrijk is. Bovendien is er steeds een hoofdmonitor die alles in goede banen leidt en die ter beschikking staat van ouders en kinderen.


  • Groep 1: Mini-piraatjes: 3de kl -1e - 2e leerjaar
  • Groep 2: Piet-piraatjes: 3e - 4e leerjaar
  • Groep 3: Maxi-piraatjes: 5e - 6e leerjaar


GOOD TO KNOW:

Het sportkamp zal staren om 09u en eindigt om 16u.

Er is telkens voor- en na opvang vanaf 08u tot 17u.

Hoe inschrijven?


Inschrijven doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen. Vul alle velden correct in! Nadien krijg je een bevestingsmail van ons. Inderdaad, zo simpel is het!

Inschrijvingsgeld?


Het inschrijvingsgeld bedraagt 95€/kind voor 5 dagen.

Korting bij kinderen uit hetzelfde gezin:

Eerste kind: 95€

Tweede kind: 85€

Derde kind: 75€

Inschrijvingsformulier M&V Summer Ending Augustus 2019