Macron Cup 2018

Macron Cup 2019

Het meest exclusieve boarding voetbaltornooi van Vlaanderen!

Van zaterdag 21 december 2019 tot en met Zondag 29 december 2019 vindt in sporthal de Veldmuis te Geraardsbergen de derde  editie van de Macron Cup plaats. De opvolger van de Jartazi Cup. Dit indoor voetbaltornooi is intussen uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort voor de voetballende jeugd in Vlaanderen.


Heb je nog vragen?

Contacteer ons op macroncup@mv-sportevents.be

Tijdens deze editie nemen maar liefst 260 ploegen  deel. Net zoals de voorbije 5 jaar zijn  er per leeftijdscategorie 3 reeksen: een regionaal, provinciaal en nationaal tornooi. Ook is er net zoals de vorige edities een meisjestornooi.

De professionele sfeerverlichting, tifo’s, live commentaar bij elke wedstrijd en aangepaste muziek ontbreken ook dit jaar niet!


Nieuw vanaf 2019: 2 splinternieuwe kunstgrasvelden!!!

GOOD TO KNOW:De Actiefoto's van onze huisfotograaf Lisa Bilterijst vind je hier:

Actiefoto's 2018


De ploegfoto's van deze editie vind je hier:

Foto's editie 2018


INFO


Ik wil me inschrijven voor de Macron Cup maar ontbreek nog wat info. Hier kan je het alvast terugvinden!

Wie kan er meedoen?


Enkel en alleen clubs die aangesloten zijn bij de KBVB kunnen zich inschrijven voor dit tornooi.

Dit voor ploegen van U7 tem U13.

Hoe inschrijven voor 2019?


Inschrijven doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen vanaf 01 oktober 2019 om 13u. Vul alle velden correct in! Nadien krijg je een bevestingsmail van ons. Inderdaad, zo simpel is het!

Inschrijvingsgeld?


Het inschrijvingsgeld bedraagt €30 per ploeg. In je bevestigingsmail krijg je alle info om dit bedrag per ploeg over te schrijven.

WHAT PEOPLE SAY


"Bedankt aan M&V Sportevents voor dez onvergetelijke dag op jullie tornooi. We komen zeker en vast terug! SUPER ORGANISATIE!"


"Pluim op de hoed voor de organisatie van de Macron Cup dd 30 december. Het was een tof en aangenaam voetbaltornooi met mooi voetbal en veel humor van de presentatoren! 👍 van een supporter van KVK Westhoek!"


"Bon réveillon en gelukkig nieuwjaar de la part de Rosy, Eden et toute la bande des U9 du RFC Tournai."


"Bedankt voor jullie super mega fijn tornooi, zowel de kids als trainers en ouders hebben ervan genoten, nooit gezien, het was mega super !!!"


"Fantastische organisatie onze U7 van KVV Zelzate hebben zich super geamuseerd, komen volgend jaar zeker terug!"


"Super in elkaar gestoken voor kids sportieve groetjes ksv Roeselare u 11"


"Fantastisch en goed georganiseerd tornooi,komen volgend jaar zeker terug,groetjes van onze kvk ninove u9 en u12 spelers die hun geweldig geamuseerd hebben en gelachen hebben met de leuke speakerman"


Langs deze weg wil ik jullie graag bedanken dat we er mochten bij zijn . Tevens wil ik ook laten weten dat de spelertjes en ouders en wij als opleiders jullie heel dankbaar zijn om te zien hoe de toppertjes gemotiveerd werden door de organisatoren.

Dit is het leukste tornooi dat ze meegemaakt hebben .

Daarvoor hartelijk dank !!!!!


Met sportieve groeten

Opleider U7 RFC WETTEREN